Αρχική

 

Ημερολόγιο

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Σεπτέμβριος 2021
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ σας καλοσορίζει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κατάθεσης αιτήσεων Εγγραφής Βρεφών και Νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου.

 

Παρακαλούμε διαβάστε τα παρακάτω πριν προχωρήσετε.

ΒΗΜΑ 1: Εγγραφή

 • Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στη δικτυακή πύλη μέσω taxis net.Για ήδη εγγεγραμμένους χρήστες δεν χρειάζεται νέα εγγραφή, απλά σύνδεση μέσω taxis net.
 • Μετά την ταυτοποίηση θα σταλεί e mail επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί στο taxis net. Ισχύει για νέους χρήστες
 • Θα πρέπει να γίνει επιβεβαίωση του e mail με τον αντίστοιχο σύνδεσμο που έχει σταλεί. Ισχύει για νέους χρήστες

ΒΗΜΑ 2: Συμπλήρωση της Αίτησης

 • Στη συνέχεια επιλέγουμε το πεδίο "Αιτήσεις Νηπίων/Βρεφών" ή στο "Προσλήψεις ΑΣΕΠ" ανάλογα την περίπτωση και πατάμε στο "Νεα Αίτηση"
 • Ακολουθούμε συμπληρώνοντας τα πεδία όπως απαιτεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.
 • Ολοκληρώνουμε την διαδικασία πατώντας στο πεδίο "υποβολή" και "οριστικοποίηση" αίτησης και αφού έχουμε επισυνάψει (αναρτήσει) όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αναρτηθούν (upload) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σε μορφή pdf.

Σχετικά με την επισύναψη δικαιολογητικών: Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για κινητά android οι οποίες βοηθούν στο σκανάρισμα των εγγράφων ανοίγοντας το Play Store και γράφοντας "scanner".

Σημείωση: Το έντυπο για την βεβαίωση του γιατρού βρίσκεται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας μας στην καρτέλα "Έντυπα".

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην συμπλήρωση των πεδίων καθώς και στην επισύναψη των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η αίτηση μπορεί να μεταβληθεί έως και 31 Μαϊου, οπότε και το σύστημα θα κλειδώσει. 

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προσοχή: Επανεγγραφή θεωρείται η αίτηση για εγγραφή στον ίδιο ή άλλο Παιδικό Σταθμό του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, αλλά θα πρέπει να δηλώνεται ο σταθμός που ήδη φοιτά το νήπιο όπως επίσης και η επιλογή ή οι επιλογές σταθμών.

 

 

Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. - Τμήμα Αθλητισμού

Ο Δήμος Ηρακλείου θέλοντας να διαδραματίσει ένα ουσιαστικό ρόλο στη σημαντική κοινωνική δραστηριότητα που λέγεται Αθλητισμός, να συμβάλει στην επιστημονική γνώση του και την καταπολέμηση της βίας, να αναπτύξει τον μαζικό αθλητισμό και να βοηθήσει στη δημιουργία - λειτουργία αθλητικών κέντρων και αθλητικού τουρισμού, σύστησε στις 24 Ιουνίου 1991 τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό (Δ.Α.Ο.Η.). Το 2011 με την υπ''αριθμό 70 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου (ΦΕΚ 1186/2011) ο ΔΑΟΗ συγχωνεύτηκε σε ένα Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.) με άλλους οργανισμούς του Νέου Δήμου Ηρακλείου.

Το Νομικό Πρόσωπο διοικείται από δεκαπενταμελές (15μελές) Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ορίζεται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σκοπός λειτουργίας του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. - Τμήμα Αθλητισμού

 • Η υποστήριξη του Μαζικού αθλητισμού.
 • Η υποστήριξη του Σωματειακού αθλητισμού.
 • Η υποστήριξη και ανάπτυξη του Σχολικού αθλητισμού όλων των βαθμίδων.
 • Η υποστήριξη ψυχαγωγικών, πολιτιστικών, επιστημονικών, συνεδριακών εκδηλώσεων Διεθνούς, Εθνικού, Περιφερειακού, Νομαρχιακού Επιπέδου και φορέων τοπικού χαρακτήρα καθώς και την υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες.
 • Η καλλιέργεια φίλαθλου συναγωνιστικού πνεύματος μακριά από φανατισμούς ανταγωνισμούς και κερδοσκοπικούς στόχους.
 • Η καλλιέργεια των σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων (πνευματικών παιχνιδιών).
 • Η δημιουργία και η λειτουργία αθλητικών κέντρων γυμναστηρίων, χώρων αθλοπαιδιών και γυμναστικής, έτσι που να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες των δημοτών, ιδιαίτερα των νέων.
 • Η ανάπτυξη προγραμμάτων άθλησης και άσκησης που έχουν σχέση με στη φύση (ορειβατικός, περιπατητικός τουρισμός, χιονοδρομία).

Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Το 2011 με την υπ''αριθμό 70 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου (ΦΕΚ 1186/2011) δημιουργήθηκε ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.) με τη συγχώνευση του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ηρακλείου (ΔΟΠΕΗ) με άλλους οργανισμούς του Νέου Δήμου Ηρακλείου.

Το Νομικό Πρόσωπο διοικείται από δεκαπενταμελές (15μελές) Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ορίζεται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σκοπός λειτουργίας του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.

Η φύλαξη επιμέλεια, φροντίδα, ψυχαγωγία και διατροφή βρεφών, νηπίων και παιδιών για την ισόρροπη και
ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

Η πολύπλευρη και σφαιρική, νοητική, συναισθηματική κοινωνική, πνευματική και σωματική ανάπτυξη των
παιδιών σύμφωνα με τις σύγχρονες επιστημονικές αντιλήψεις τις παιδαγωγικής.

Η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και ο προβληματισμός των γονέων σε θέματα αγωγής, ψυχολογίας και
σχέσεως με τα παιδιά τους.

Η εξυπηρέτηση εργαζομένων γονέων και η βοήθεια για την αντιμετώπιση των τυχόν κοινωνικών προβλημάτων τους.

Η εφαρμογή πολιτικών και η συμμετοχή σε δράσεις και προγράμματα, που στοχεύουν στη μέριμνα, υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων με την παροχή υπηρεσιών υγείας και την προαγωγή ψυχικής υγείας, όπως δημιουργία δημοτικών ιατρείων, κέντρων αγωγής υγείας, υποστήριξης και αποκατάστασης ατόμων με αναπηρία, κέντρων ψυχικής υγείας, συμβουλευτικής στήριξης των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και βίας κατά συνοικούντων.

Αναλυτικά το ΦΕΚ σύστασης του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.