Αθλητισμός

Νέα / Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ:  9Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2021

              

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19.12.2021 το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ στο ΝΚΓ 2 Αοράκια με τις απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλες τις μικρές αθλήτριες και αθλητές. 

Ο Δήμος Ηρακλείου με πίστη στην αθλητική ανάπτυξη και υποδομή, επιχείρησε σε δύσκολες συνθήκες πανδημίας, την αθλητική επανεκκίνηση με μία διοργάνωση για μικρά παιδιά που έχουν στερηθεί πολλά, λόγω των περιορισμών του Covid-19, σε κλειστά γυμναστήρια της πόλης υψηλών προδιαγραφών. 

Αντιλαμβανόμενο το μητροπολιτικό χαρακτήρα του, το Τμήμα Αθλητισμού (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) ενέταξε στο Τουρνουά και ομάδες άλλων περιοχών και νομών συμβάλλοντας στην κοινωνικοποίηση, μικρών και μεγάλων. 

Στο Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ, έλαβαν μέρος 32 ομάδες από 12 σωματεία. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία γιατρών, επίσημων διαιτητών, κριτών και ακολουθήθηκαν τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα κατά της διασποράς Covid-19 της ΓΓΑ. 

Με την προσδοκία, οι επόμενες διοργανώσεις να είναι ελεύθερες περιορισμών, ευχαριστούμε τους γονείς και τα σωματεία για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αυξημένη ατομική ευθύνη. 

Στοιχεία Επικοινωνίας - Τμήμα Αθλητισμού

dopafmai logo small

Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

map location Διεύθυνση

Νίκου Ξυλούρη και Σόλωνος Γωνία, 71306 Πατέλες Ηράκλειο Κρήτης

mail Emails

http://dopafmai.gr/el/epikoinwnia 

telephone 2 Τηλέφωνο

2810 215080,215082