Αθλητισμός

Νέα / Ανακοινώσεις

Ψήφισμα για το θλιβερό άγγελμα θανάτου Του Νίκου Τούλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του αγαπητού συνεργάτη και φίλου Νίκου Τούλη, που επί σειράν ετών εργάστηκε στο Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, συνήλθε σε συνεδρίαση σήμερα 10/02/2023 ημέρα Παρασκευή προκειμένου να εκφράσει σύσσωμο τη θλίψη του για την απώλεια του. Αποφάσισε:

-Να εκφράσει την βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του εκλιπόντος.

-Να παραστούν μέλη του ΔΣ στη νεκρώσιμη ακολουθία.

-Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

-Να αναρτηθεί το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

 

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ  ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ   ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις εγγράφως από την  Πέμπτη    20 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία του Οργανισμού, Ν. Ξυλούρη και Π.Φούμη γωνία, Κλειστό Γυμναστήριο  Δ.Α.Π.Κ.Η στις Πατέλλες, καθημερινά από τις 09:00-15:00 Δ.ΤΡ.ΤΕ.ΠΕ,ΠΑ  έως και την Δευτέρα 5  Δεκεμβρίου  2022,  και  όλες τις ημέρες της εβδομάδας στο   email του τμήματος αθλητισμού dopafmaisports@heraklion.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΘΕΜΑ:  9Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2021

              

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19.12.2021 το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ στο ΝΚΓ 2 Αοράκια με τις απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλες τις μικρές αθλήτριες και αθλητές. 

Ο Δήμος Ηρακλείου με πίστη στην αθλητική ανάπτυξη και υποδομή, επιχείρησε σε δύσκολες συνθήκες πανδημίας, την αθλητική επανεκκίνηση με μία διοργάνωση για μικρά παιδιά που έχουν στερηθεί πολλά, λόγω των περιορισμών του Covid-19, σε κλειστά γυμναστήρια της πόλης υψηλών προδιαγραφών. 

Αντιλαμβανόμενο το μητροπολιτικό χαρακτήρα του, το Τμήμα Αθλητισμού (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) ενέταξε στο Τουρνουά και ομάδες άλλων περιοχών και νομών συμβάλλοντας στην κοινωνικοποίηση, μικρών και μεγάλων. 

Στο Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ, έλαβαν μέρος 32 ομάδες από 12 σωματεία. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία γιατρών, επίσημων διαιτητών, κριτών και ακολουθήθηκαν τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα κατά της διασποράς Covid-19 της ΓΓΑ. 

Με την προσδοκία, οι επόμενες διοργανώσεις να είναι ελεύθερες περιορισμών, ευχαριστούμε τους γονείς και τα σωματεία για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αυξημένη ατομική ευθύνη. 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2022

Ο Δήμος Ηρακλείου και το τμήμα αθλητισμού του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ –ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ(Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.)    ενημερώνει τους αθλητικούς φορείς της πόλης ότι ξεκίνησε η υποβολή των προτάσεων για τη κατάρτιση του Αθλητικού Ημερολογίου για το έτος 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις εγγράφως από την Δευτέρα  25 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία του Οργανισμού, Ν. Ξυλούρη και Π.Φούμη γωνία, Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Α.Π.Κ.Η στις Πατέλλες, καθημερινά από τις 09:00-15:00 Δ.ΤΡ.ΤΕ.ΠΕ,ΠΑ έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, και στο email του τμήματος αθλητισμού dopafmaisports@heraklion.gr

Η υλοποίηση των εγκεκριμένων εκδηλώσεων θα κριθεί σύμφωνα με την πορεία της εξέλιξης της πανδημίας COVID 19 και την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου , και πάντα με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. και του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Οδηγίες για τη δομή και το περιεχόμενο της πρότασης.

Στις προτάσεις τους, οι φορείς παρακαλούνται να συμπεριλάβουν τα παρακάτω στοιχεία: 

. Υπεύθυνη δήλωση , ότι αναλαμβάνει την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, και τον ορισμό υγειονομικού υπευθύνου από τον φορέα που πραγματοποιεί την εκδήλωση.

Γενικά στοιχεία για την εκδήλωση-ταυτότητα φορέα.

Στόχους και συμμετέχοντες φορείς

Υπεύθυνο διοργάνωσης

Προτεραιότητα της διοργάνωσης (στην κλίμακα 1-10)

Ενδεικτικό αναλυτικό προϋπολογισμό της εκδήλωσης

Αίτημα ή αιτήματα του φορέα από τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.

Χρονική διάρκεια της εκδήλωσης και προτεινόμενες ημερομηνίες (οι εκδηλώσεις που θα ενταχθούν στο Αθλητικό Ημερολόγιο του 2022 θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από 10-02-2022 και έπειτα .

Χαρακτήρας της εκδήλωσης  (διαδημοτικός, εθνικός κτλ)

Προβλεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων

Συνδιοργανωτές εκδήλωσης (ακόμα και τα αιτήματα που έχετε καταθέσει για το σκοπό αυτό σε οποιοδήποτε φορέα και τα οποία έχουν απαντηθεί ή όχι)

Έντυπο ή ηλεκτρονικό υλικό από προηγούμενες εκδηλώσεις του φορέα σας.

Τα αιτήματα απαραιτήτως θα πρέπει να υποβάλλονται με σφραγίδα και υπογραφή του συλλόγου. 

Στοιχεία Επικοινωνίας - Τμήμα Αθλητισμού

dopafmai logo small

Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

map location Διεύθυνση

Νίκου Ξυλούρη και Σόλωνος Γωνία, 71306 Πατέλες Ηράκλειο Κρήτης

mail Emails

http://dopafmai.gr/el/epikoinwnia 

telephone 2 Τηλέφωνο

2810 215080,215082