Κέντρα Προσχολικής Αγωγής

Νέα / Ανακοινώσεις

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ανακοινώνει για τους ενδιαφερόμενους γονείς:

Η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων Εγγραφής/Επανεγγραφής ξεκινάει απο σήμερα 22/05/2017 και ώρα 12:00 έως και 23/06/2017. Ατήσεις που θα κατατεθούν ή κατατέθηκαν πρίν την έναρξη (22/05/2017 και ώρα 12:00) δεν θα ληφθούν υπόψιν. 

Οι γονείς που είχαν καταθέσει το προηγούμενο σχολικό έτος χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό σύστημα, θα πρέπει να κάνουν εκ νέου την διαδικασία εγγραφής στο σύστημα για την λήψη username και κωδικού (δεν ισχύουν οι κωδικοί απο την προηγούμενη χρονιά).

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά απο την ιστοσελίδα μας www.dopafmai.gr πατώντας στο κουμπί με τον διακριτικό τίτλο "Ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων Εγγραφής/Επανεγγραφής".

Tα Παιδιά που φοιτούσαν πέρυσι στο βρεφικό τμήμα του ΣΤ ΚΕΠΑ και κλείνουν τα 2,5 έτη φέτος, επανεγράφονται στο ΣΤ ΚΕΠΑ. Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις θα εξυπηρετηθούν κατα προτεραιότητα. Επίσης θα δηλώσουν με έγγραφη αίτηση στο ΣΤ ΚΕΠΑ μια 2η επιλογή Σταθμού.

Τα Δικαιολογητικά των επιτυχόντων γoνέων θα υποβληθούν με τρόπο που θα ορίσει και θα ανακοινώσει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων/πινάκων επιλογής.

 

Σημείωση: Προτιμάτε Google Chrome ή Mozila Firefox για την εγγραφή και κατάθεση αίτησης στο ηλεκτρονικό σύστημα. 

Τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ηρακλείου

  • 1

Στοιχεία Επικοινωνίας - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

dopafmai logo small

Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

map location Διεύθυνση

Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4, 71202, Ηράκλειο

mail Email

dopafmai.heraklion@gmail.com

telephone 2 Τηλέφωνο

2810 300100, 300090

fax Τηλεμοιoτυπία (Fax)

2810 287600