Κέντρα Προσχολικής Αγωγής

Νέα / Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ (Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής  Φροντίδας Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου) αναγνωρίζοντας την ανάγκη, όχι μόνο για βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων των παιδικών σταθμών του Δήμου Ηρακλείου  αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού που τους απαρτίζει, διοργανώνει την Τρίτη 08:30 π.μ. στην αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού του Δήμου Ηρακλείου επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

“Ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας με όλους τους ανθρώπινους χαρακτήρες. Διαπροσωπικές σχέσεις - επικοινωνία και  οικογενειακή συμπεριφορά”.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Κωνσταντίνος Ακριβόπουλος εισηγητής ειδικών σεμιναρίων, πωλήσεων, management, συναισθηματικής νοημοσύνης,συναλλακτικής ανάλυσης, διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ανακαλύψουν διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας με τους συναδέλφους τους, τους γονείς  και τα παιδιά, αλλά και γενικά με όλους τους συνανθρώπους μας και πολύ περισσότερο με την οικογένειά μας μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η επικοινωνία και η τέχνη των διαπραγματεύσεων στη διαδικασία της γενικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.

Τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ηρακλείου

  • 1

Στοιχεία Επικοινωνίας - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

dopafmai logo small

Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

map location Διεύθυνση

Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4, 71202, Ηράκλειο

mail Email

dopafmai.heraklion@gmail.com

telephone 2 Τηλέφωνο

2810 300100, 300090

fax Τηλεμοιoτυπία (Fax)

2810 287600